Proud to be Aut(i)

Ik vind dat iedereen mag weten dat mensen met autisme heel veel goede eigenschappen hebben. Daarom hoef je je niet te schamen omdat je autisme hebt. Sterker nog, je mag best trots zijn op alle goede dingen die je meekrijgt als autist.

Daarom zeg ik: Proud to be Auti.

Wil je ook laten zien dat je mensen met autisme steunt? Laat het dan ook zien. Bijvoorbeeld door een sleutelhanger te gebruiken met de autisme kleuren.

Voor 5 euro (inclusief verzenden) kun je er eentje bij mij bestellen. Ik maak ze zelf. Je steunt dan deze autisme website en laat alle kinderen zien dat ze zich niet hoeven schamen voor autisme of Asperger. Stuur maar een mailtje met je adres naar Julia@AutiTolk.com wanneer je er eentje wilt, dan geef ik je ons  rekening nummer.

autism awareness

Oh ja, die kleuren zijn er niet zomaar, die zijn van de puzzelstukjes van het autisme logo. Hij is dus van special paracord dat gemaakt wordt in de echte ‘autisme’ kleuren.

 

Wist je dat er door de verenigde naties een speciale dag voor autisme is uitgeroepen? Op die dag vragen de verenigde naties aandacht voor mensen met autisme en voor de goede en nuttige eigenschappen van autisten. Hieronder een filmpje van meneer Ban Ki Moon, dat is de baas van de verenigde naties. Ieder jaar op 2 april is deze dag en heet Autisme Awareness Day.

Wij verbinden werelden.